News7todays
नौकरियां

Hoeveel kernspelers bereidt Atletiek voor om te handelen?

Na vier winnende seizoenen kan het venster nu worden gesloten voor de atletiek, omdat het team van plan lijkt te snijden in de loonlijst en verschillende belangrijke spelers te verhandelen.

Gegarandeerde contracten

  • Elvis Andrus, SS: $ 14 miljoen tot 2022, Rangers betalen $ 7,25 miljoen aan salaris ($ 15 miljoen cluboptie voor 2023 wordt gegarandeerd als Andrus in 2022 550 slagbeurten heeft)
  • Stephen Picotty, OF: $ 8,25 miljoen in 2022 (inclusief $ 1 miljoen buy-out van $ 15 miljoen cluboptie voor 2023)

Spelers die in aanmerking komen voor arbitrage (salarisprojecties via MLBTR-bijdrager Matt Swartz)

Optie Beslissingen

Gratis agenten

Met zulke een grote en steeds duurdere arbitrageklas aan de horizon leek 2021 een make-or-break-jaar voor deze versie van de atletiek, die naarmate het seizoen vorderde steeds meer op een all-in team leek. De A’s maakten grote deadlines voor Starling Marte, Josh Harrison, Andrew Chafin en Yan Gomes om te helpen, maar het was niet genoeg, want Oakland eindigde met 86-76 en miste de play-offs voor het eerst sinds 2017.

De teleurstelling is voelbaar onder de fans van A, die nu al met de onzekerheid worden geconfronteerd of hun team al dan niet gelijk zal zijn nog steeds in Oakland zijn over een paar jaar, en kijken nu naar nog een stap terug of herladen van het rooster. Als algemeen directeur David Forst duidelijk zet het,,Dit is de cyclus voor de A’s. We moeten luisteren en openstaan ​​voor alles wat hieruit voortkomt. Dit is ons terrein in Oakland totdat het niet meer zo is.’

Verplichte opmerking: we hebben het hier niet over enorme loonaantallen. Hoewel de Atletiek een grote arbitrageklasse heeft, worden die kosten gelogenstraft door het feit dat Elvis Andrus en Stephen Piscotty de enige gegarandeerde salarisverplichtingen van de club vertegenwoordigen. Honkbalcontracten voor kinderbedjes en Roosterbron projecteer Oakland’s huidige loonlijst voor 2022 in het bereik van ongeveer $ 81,2 miljoen tot $ 85,36 ​​miljoen, wat nog steeds een van de lagere loonlijsten zou zijn van elk team in honkbal. Gewoon een schouderklopje in dit bereik maken, zou het voor de A’s lastig maken om de nodige upgrades uit te voeren, maar executive vice-president Billy Beane en Forst hebben in het verleden meer gedaan met minder, dus er kan zeker worden beweerd dat atletiekeigenaar John Fisher zou genoeg moeten uitgeven om nog een seizoen met deze kerngroep spelers mogelijk te maken.

En toch is dat niet hoe Fisher (of welke atletiekgroep dan ook van de afgelopen 25 jaar) werkt. De enige vraag is nu hoeveel er op de loonlijst zal worden gesneden, en de eerste aankondiging van de bezuinigingen kwam toen de oude manager Bob Melvin een interview mocht houden met de Padres en uiteindelijk nemen San Diego’s leidinggevende baan. Melvin stond nog onder contract voor het seizoen 2022, maar Oakland liet Melvin gaan zonder enige compensatie, schijnbaar alleen om Melvin’s gerapporteerde salaris van $ 4 miljoen uit de boeken te krijgen. Er is nog niet veel nieuws geweest over wie de Athletics nog zou kunnen aannemen als Melvin’s vervanger, en gezien de omstandigheden is het waarschijnlijk het beste om te verwachten dat een beginnende manager meer bereid is om een ​​lager salaris aan te nemen.

Sommige rapporten suggereren dat de A’s in 2022 misschien maar $ 50 miljoen willen uitgeven aan spelerssalarissen, en als een dergelijke daling eraan komt, is er geen tekort aan mogelijke uitverkoopbewegingen voor het team. Aangezien verlengingen nu uitgesloten lijken te zijn, is de kans het grootst dat op handen zijnde free agents zoals Chris Bassitt en Sean Manaea vertrekken. Matt Olson, Matt Chapman en Frankie Montas worden alleen gecontroleerd tot 2023, en Olson’s verwachte $ 12 miljoen arbitragesalaris zou de grootste uitgave in de boeken van de atletiek vertegenwoordigen, dus de All-Star eerste honkman heeft mogelijk al zijn laatste wedstrijd voor Oakland gespeeld.

Als er een lichtpuntje is aan deze situatie voor Atletiekfans, heeft het verleden aangetoond dat het team waarschijnlijk niet alle vijf deze spelers zal dealen. Beane heeft de A’s in zijn 24 jaar dat hij de frontoffice runt nooit een totale verbouwing ondergaan, dus het lijkt niet waarschijnlijk dat hij nu zo’n cursus zou beginnen (met het voorbehoud dat de A’s misschien nog steeds pandemiegerelateerde inkomsten voelen verliezen). Als we ons richten op de spelers van A die het meest waarschijnlijk worden verhandeld, is het ook de moeite waard om te raden welke spelers er nog op de lijst staan ​​op de openingsdag. Montas, bijvoorbeeld, is waarschijnlijk de minst waarschijnlijke van de “big five” leden van de arbitrageklasse om te worden verplaatst, al is het om geen andere reden dan dat hij minder duur is dan Manaea en Bassitt, en Oakland zal waarschijnlijk niet alle drie verhuizen. van zijn beste starters.

De andere optimistische inslag op de atletiekwinter is dat Beane en Forst deze weg eerder hebben bewandeld en de A’s consequent binnen een paar jaar weer op het goede spoor hebben kunnen krijgen. Hoe moeilijk het ook zal zijn om enkele namen te vervangen die Oakland waarschijnlijk de komende maanden zullen verlaten, het is niet helemaal uitgesloten dat de A’s in 2022 nog competitief kunnen zijn, als Beane/Forst wat MLB kan verwerven. klaar voor jongere spelers die uitbreken in hun nieuwe team.

Gedurende twee jaar van een power-hitting, Gold Glove eerste honkman zoals Olson, kunnen de A’s terecht vragen om meerdere topvooruitzichten en een speler uit de hoofdklasse van een handelspartner die de Atletiek in 2022 zou kunnen helpen. Iemand als de Yankees’ Luke Voit zorgt voor een redelijk voorbeeld – Olson zou hoe dan ook het eerste honk overnemen – en de Yankees hebben al gekoppeld aan Olson. (Natuurlijk zijn de A’s misschien niet geïnteresseerd in Voit en zijn salaris als ze niet van plan zijn om volgend jaar te proberen te strijden.) De A’s hebben zich vaak ook gericht op MLB-ready starters in grote transacties, en zo kwamen ze om Bassitt en Montas in de eerste plaats over te nemen.

De Yankees zijn, om duidelijk te zijn, slechts één voorbeeld. Elk van de Brewers, Guardians, Padres, Red Sox, Mariners, Dodgers, Mets, Phillies of Braves kan zinvol zijn voor een Olson-ruil, misschien in sommige gevallen afhankelijk van andere roosterbewegingen op het eerste honk en / of National League-teams zullen hebben een DH in 2022.

Olson is zo waardevol dat de Atletiek hun potentiële handelsrendement niet mag verwateren door een ongewenst contract (bijv. Piscotty of Andrus) aan een mogelijk handelspakket te koppelen, maar de club zou deze tactiek ergens in de winter met andere handelsfiches kunnen verkennen. Als Olson en Manaea bijvoorbeeld een deal krijgen om nieuw jong talent in de pijplijn te krijgen, kunnen de A’s in de volledige salarisdumpmodus gaan en zoiets als Bassitt en Piscotty samen verpakken in een team dat bereid is Piscotty’s salaris op te nemen om uiteindelijk op te geven mindere vooruitzichten in de deal. Hoezeer het ook pijn zou doen om een ​​van de “big five” op te geven voor een minimaal rendement, het inzetten van deze strategie in één transactie zou minder pijn doen als Oakland al een aantal prospects in eerdere transacties heeft gebankt. Ook kan het verplaatsen van Piscotty of Andrus genoeg loon vrijmaken om de A’s te sparen van een latere ruil van een Chapman of een Montas.

Het identificeren van specifieke doelgebieden voor de 2022 A’s is op dit moment een beetje moeilijk, aangezien we de omvang van de vuurverkoop van de club nog niet kennen. Het derde honk kan bijvoorbeeld een vaste positie of een grote vacature zijn, afhankelijk van of Chapman blijft of vertrekt. Daartoe zou Chad Pinder een nuttig stuk kunnen zijn om in zijn laatste jaar van arbitrage in aanmerking te komen, aangezien Pinder’s veelzijdigheid de A’s in ieder geval enige flexibiliteit geeft in hoe ze verschillende posities aanpakken.

Het is veilig om outfield-hulp een must te noemen, aangezien Marte en Mark Canha beide free agents zijn. Ramon Laureano is de enige overgebleven starter en keert terug in het middenveld, hoewel hij de eerste 27 wedstrijden van 2022 zal missen om de rest van zijn PED-schorsing van 80 wedstrijden te voltooien. Piscotty wordt momenteel naar de juiste baan in het veld gestuurd, maar na drie seizoenen van blessures en spelen op vervangend niveau, is het moeilijk om te weten wat er volgend jaar van hem wordt verwacht.

Onder de interne opties, Seth Brown en Tony Kemp zijn de meest waarschijnlijke kandidaten om tijd te zien in de outfield-slots van de hoek. Beiden kunnen echter ook op andere posities nodig zijn (Kemp op het tweede honk, Brown op het eerste honk of DH), waardoor de deur wordt geopend voor een van de Luis Barrera, Skye Bolt, Cody Thomas, of Buddy Reed om wat speeltijd op het veld te verdienen. Een goedkope veteraan zou aan die groep kunnen worden toegevoegd, maar dit is een andere beslissing die kan afhangen van hoeveel nadruk de Atletiek legt op 2022. Als de A’s een volledige stap terug doen na een run bij de play-offs, zou het team besluit om de jongeren gewoon te laten spelen en te kijken wie eruit komt als een MLB-capabele speler.

Ervan uitgaande dat Kemp niet wordt verhandeld, shortstop prospect Nick Allen‘s ontwikkeling zou een rol kunnen spelen in de primaire positie van Kemp in de line-up. Allen zal naar verwachting zijn MLB-debuut maken in 2022 en is al meer dan klaar vanuit een defensief perspectief, dus zijn rol op langere termijn is Oakland’s korte stop van de toekomst. Met Andrus nog een jaar aan de korte stop konden de A’s Allen inbreken als tweede honkman, waardoor Kemp meer tijd kreeg in het linkerveld.

Jed Lowrie is een van de Oakland vrije agenten die een realistische kandidaat zou kunnen zijn om opnieuw te worden getekend, en dus zou hij ook deel kunnen uitmaken van het infield-beeld. Na twee door blessures verwoeste seizoenen bij de Mets, keerde Lowrie terug naar de A’s en speelde vorig seizoen in 139 wedstrijden, goed voor een competitiegemiddelde van meer dan 512 slagbeurten. Op weg naar zijn seizoen van 38 jaar zal Lowrie het misschien moeilijk hebben om te concurreren met jongere utility-infield-types op de free-agent-markt, en de A’s zouden een bekende veteraan kunnen verwelkomen om leiderschap te bieden tijdens wat een overgangsjaar zou kunnen zijn.

James Kaprielian en Cole Irvin zou uiteindelijk de beste twee starters in de Oakland-rotatie kunnen worden, afhankelijk van wat er gebeurt met Manaea, Bassitt en Montas. Aangezien het vrij waarschijnlijk lijkt dat ten minste één van dat trio gedeeld zal worden, hebben de Atletiek een aantal starters nodig. Daulton Jefferies heeft waarschijnlijk de binnenbaan op één plek en AJ Puk een ander als hij gezond kan blijven, wat een groot voordeel is als je kijkt naar alle verwondingen die Puk al heeft opgelopen in zijn korte carrière.

een van Grant Holmes, Brian Howard of Paul Blackburn zal strijden voor een andere startrol, maar dit is zeker een gebied waar de A’s een soort goedkope veteranendiepte zullen moeten landen, alleen om eventuele innings te dekken. Het is ook niet echt een verrassing om te zeggen dat de atletiek zal proberen om een ​​aantal MLB-ready startende pitching in elk vak te verwerven, aangezien elk team altijd op zoek is naar meer wapens, maar Oakland’s behoefte is bijzonder sterk gezien het aantal van hun huidige starters. worden verhandeld.

Chafin wees zijn helft van een wederzijdse optie af en de cluboptie van Jake Diekman werd niet uitgeoefend, dus die twee voegen zich bij Sergio Romo en Yusmeiro Petit als de aflossers van prominente A die nu vrij spel krijgen. Beane en Forst zijn van oudsher behoorlijk agressief geweest in het toevoegen van hun bullpens door de jaren heen, hoewel die strategie misschien niet optimaal is in een winter van bezuinigingen (en met de ondertekening van Trevor Rosenthal die nog steeds aanhoudt als de grote misfire van het laagseizoen van vorig jaar).

De Atletiek zou op zijn minst een kans kunnen bieden aan eventuele vrije agenten, aangezien de A’s 2022 ingaan met Lou Trivino als dichterbij, zelfs als hij vorig jaar moeite had om in de rol te blijven. In het geval van een lock-out in verband met collectieve onderhandelingen, zou de daaropvolgende bevriezing van de roosters kunnen leiden tot een stroom van relievers die op de markt komen wanneer (indien?) de blokkering wordt opgeheven vlak voor of tijdens de voorjaarstraining. Een overschot aan beschikbare relievers zou Oakland kunnen helpen om een ​​paar koopjes te scoren – vooral omdat de A’s redelijkerwijs reddingskansen en een ruim thuispark kunnen bieden aan potentiële doelen die op zoek zijn naar waardeherstel.

Als de frontoffice er in de winter in slaagt om enkele intrigerende vooruitzichten binnen te halen, zullen de fans van A zich op Opening Day wellicht wat beter voelen over de algemene richting van het team. Helaas zal het bereiken van de veelbelovende toekomst op de langere termijn wat meer directe pijn vergen, aangezien de “cyclus” van het rooster van constructie en vernietiging van de atletiek nooit stopt met draaien. Nu de Astros hun wimpelwinnende team versterken en de Mariners, Angels en Rangers allemaal op zoek zijn naar substantiële upgrades dit buiten het seizoen, zou het eerste doel van de Athletics kunnen uitvinden hoe ze een laatste plaats kunnen vermijden.

Related posts

ब्रायन केली कहते हैं कि एलएसयू टाइगर्स फुटबॉल कोचिंग पास करने के लिए बहुत अच्छा है

admin

Saegertown निवासी रेप के प्रेस सचिव के रूप में नई नौकरी शुरू करता है। केली | स्थानीय समाचार

admin

एसएससी जीडी कांस्टेबल भर्ती 2021: विभिन्न पदों पर महिला उम्मीदवारों के लिए 2847 रिक्तियां। पात्रता, अन्य विवरण यहाँ

admin

Leave a Comment