News7todays
Featured Uncategorized

Aurora crime spree: beëdigde verklaring details carjacking, huisinvasies

Andrew Jacobs wordt beschuldigd van het plegen van een misdaadreeks die resulteerde in de dood van een jonge vader in Aurora.

AURORA, Colo. – De man die wordt aangeklaagd in verband met een misdaadgolf van ongeveer een uur in Aurora waarbij een man is overleden, beweert dat hij “high” was en “niet veel herinnerde” en zei dat hij “de familie sorry moest zeggen” toen hij werd vermoord. Volgens de beëdigde verklaring voor zijn arrestatie werd door onderzoekers verteld dat hij iemand had vermoord.

Andrew Jacobs, 32, wordt momenteel beschuldigd van moord met voorbedachten rade, maar er worden extra aanklachten verwacht in verband met de reeks incidenten vorige week in het noordoosten van Aurora.

Het document ter ondersteuning van de arrestatie van de Aurora Police Department (APD) beschrijft de chaos op de middag van 11 november toen Jacobs zijn vermeende misdaadgolf uitvoerde, waaronder talloze autodiefstallen en huisinvasies.

Gewapende overval

APD zei dat zijn vermeende misdaden begonnen met een gewapende overval rond 15:20 uur in het 14000 blok van E. Idaho Drive.

Het slachtoffer zei dat ze thuiskwam toen ze de verdachte, geïdentificeerd als Jacobs, in de buurt van haar woning zag. Ze gebruikte haar garagedeuropener op afstand om de garage te openen en trok naar binnen, zegt de beëdigde verklaring. Met de garagedeur nog steeds open, stapte ze uit en opende de achterdeur van haar auto om haar tas op te halen, en toen zei ze dat Jacobs haar garage binnenkwam, het pistool op haar richtte en haar tas eiste.

Ze zei dat hij haar sleutels bleef eisen, maar ze zaten in haar tas, en op een gegeven moment meldde ze dat Jacobs twee schoten had afgevuurd op het plafond van de garage, zegt de beëdigde verklaring.

Ze zei dat Jacobs ‘gefrustreerd’ raakte en uiteindelijk te voet vertrok.

Fatale carjacking

Ongeveer 10 minuten later, om ongeveer 15.29 uur, zei de politie, benaderde Jacobs Carlos Albarracin, terwijl hij zijn auto parkeerde bij de Florida Station Apartments in het 14000 blok van East Iowa Drive, zei APD. Jacobs brak het raam aan de bestuurderszijde van de auto van de man en schoot hem vervolgens neer en stal zijn zwarte Dodge Dakota uit 2008, volgens de politie.

GERELATEERD: Aurora moordslachtoffer is onlangs vanuit Colombia naar Colorado verhuisd voor een veiliger leven

De zesjarige zoon van Albarracin zat in de stoel achter zijn vader en was de enige getuige van wat er gebeurde, zegt de beëdigde verklaring. Hij vertelde de onderzoekers dat hij aan het spelen was op de telefoon van zijn vader toen een man op een raam van de auto klopte en toen “kristallen” over hem en zijn vader vlogen en als gevolg daarvan had hij snijwonden in zijn armen, zegt de beëdigde verklaring.

De jongen vertelde de politie dat toen het raam was verbrijzeld, zijn vader tegen hem schreeuwde dat hij uit de auto moest komen, wat hij deed.

Hij meldde dat zijn vader zijn deur opendeed om eruit te komen, maar de man greep hem en gooide hem op de grond, staat in het document. Hij meldde geen schot, maar zei wel dat zijn vader was “besneden” en met een ambulance moest.

Albarracin werd later die middag in het ziekenhuis dood verklaard. Volgens de verklaring was hij in de borst geschoten.

De portemonnee uit het incident in Iowa Street is op deze plaats delict teruggevonden, zei APD. De inhoud van de portemonnee, inclusief creditcards, werd later samen met Jacobs gevonden, zegt de beëdigde verklaring.

De gestolen Dodge Dakota van Albarracin werd later verlaten teruggevonden in het blok 1300 van South Memphis Street.

Inbraak en carjacking

Terwijl ze reageerde op een rapport van een overval in het 1200 blok van S. Lewiston Street, werd Aurora op de hoogte gebracht van een ander incident in het 1200 blok van South Memphis Street, zegt de beëdigde verklaring.

De agent ging naar het adres in South Memphis Street en sprak met het slachtoffer, die meldde dat hij in zijn garage aan het werk was toen hij zijn honden hoorde blaffen in het huis. De man ging naar binnen om hen te controleren en werd geconfronteerd met Jacobs die hem onmiddellijk op het hoofd sloeg en het huis uit rende, zegt de beëdigde verklaring. Het slachtoffer zei dat hij achter Jacobs aan rende en de tuin van zijn buurman in liep voordat Jacobs zich omdraaide en een pistool op hem richtte, volgens het document. Op dat moment zei het slachtoffer dat hij zich terugtrok. Hij meldde dat hij Jacobs voor het laatst zag op South Lewiston Way.

Het slachtoffer had een kleine bult en snijwond op zijn hoofd, als gevolg van de klap, zegt de beëdigde verklaring. De beveiligingscamera van een buurman legde een man vast die in het gebied rende die voldeed aan de beschrijving van het slachtoffer van de verdachte en APD nam een ​​stilstaande foto en verspreidde de foto door de afdeling, zegt de beëdigde verklaring.

Officieren reageerden ook op een 911-oproep over een huisinvasie op het 1200-blok van S. Lewiston Street. De beller zei dat de man, geïdentificeerd als Jacobs, het huis binnendrong en haar bedreigde met een pistool, zegt de beëdigde verklaring. Het slachtoffer meldde dat de man uiteindelijk de auto van haar zus had gestolen.

Ze meldde dat ze de garagedeur open had gelaten en op de bank beneden in het huis zat toen ze een geluid hoorde, maar dacht dat het de wind was, zegt de beëdigde verklaring. Ze stond op om het te onderzoeken en vond Jacob bovenaan de trap, volgens het document. Ze meldde dat hij een pistool had en eiste haar autosleutels, die ze gaf, en toen meldde ze dat hij in haar auto was vertrokken.

Ze meldde ook dat er een kleine rugzak was achtergelaten en ze dacht dat deze van de verdachte was. Onderzoekers vonden volgens de beëdigde verklaring paspoorten van Albarracin en zijn zoon in de tas, samen met papierwerk van een ander slachtoffer van carjacking.

De witte Acura RDX uit 2014 van het slachtoffer werd later volgens de politie verlaten teruggevonden in het 15500-blok van E. Center Avenue.

Carjacking

Een vrouw meldde dat ze net een parkeerplaats bij de DMV in het 490-blok van South Chambers Road was binnengereden toen een man het portier aan de passagierszijde opendeed en in haar nog rijdende auto stapte, zegt de beëdigde verklaring. Ze zei dat hij een pistool op haar richtte en zei: “stap uit de auto b***.”

Ze zei dat ze uitstapte en de RDW tegenkwam toen de man wegreed in haar auto. Haar telefoon lag in de auto en het “pingelde” dat een gestolen voertuig was achtergelaten en dat er nog een poging tot carjacking plaatsvond, volgens de beëdigde verklaring.

Carjacking

Een man ging Mountain Camp Services binnen in blok 15200 van E. 6th Avenue en vertelde een werknemer dat hij het slachtoffer was van een carjacking, zegt de beëdigde verklaring. De man meldde dat hij zijn vrouw kwam ophalen en in zijn auto een sigaret zat te roken toen hij een andere man zag cirkelen in zijn groene Kia Sportage.

Hij meldde dat de man het raam naderde en een pistool op hem richtte en zei dat “ze achter hem aan zaten” en dat hij “weg moest zien te komen”, zegt de beëdigde verklaring. Het slachtoffer zei toen dat de man “de slede van het pistool had gekraakt” en hem zei uit te stappen, wat hij deed, volgens het document.

Een beveiligingscamera van een nabijgelegen restaurant legde het incident vast op camera.

Het voertuig werd later verlaten teruggevonden in blok 15200 van E. 38th Avenue.

Poging tot carjacking

Jacobs probeerde een slachtoffer te carjacken in blok 3750 van Chambers Road, maar was volgens APD niet succesvol. De vrouw zei dat ze gas pompte en het bestuurdersportier open was en dat de Jacobs in het voertuig stapten en op de elektrische ontstekingsknop drukten en ze begon te schreeuwen, zegt de beëdigde verklaring.

Ze meldde dat ze hem fysiek uit de bestuurdersstoel kon trekken en dat hij zich niet verzette, staat in het document. Ze zei ook dat hij toen hij uit het voertuig stapte “nonchalant” wegliep. Ze keek echter hoe de man naar het 3790 blok van Chambers Road rende en onder schot een rode Chevy Equinox stal, zei APD. Dat voertuig werd verlaten in de buurt van Chambers Road en Maxwell Street.

De bestuurder van dat voertuig meldde dat zij en haar dochter in de auto zaten en dat ze uitstapte om benzine te tanken terwijl haar dochter in het voertuig bleef, aldus de beëdigde verklaring. Toen ze klaar was met tanken en weer in de auto wilde stappen, meldde ze een onbekende man in de bestuurdersstoel.

Ze zei dat ze de man herhaaldelijk had verteld dat hij de verkeerde auto had en dat hij bleef vragen om haar sleutels, ook al zaten ze in het contact, zegt de beëdigde verklaring.

Op een gegeven moment meldde ze dat de man zijn shirt omhoogtrok om een ​​pistool in zijn broeksband te onthullen en op dat moment schreeuwde ze naar haar dochter om uit de auto te stappen, zegt de beëdigde verklaring. De vrouw zei dat zodra ze uitstapten, de man wegreed.

Terwijl de politie met de slachtoffers sprak, belde een vriend van de dochter en zei dat ze betrokken waren geweest bij een aanrijding met hun gestolen voertuig. Onderzoekers konden vaststellen dat de crash plaatsvond in de buurt van Maxwell Street en Chambers Road in Denver.

Op die locatie werd opnieuw een carjacking gemeld. Het slachtoffer meldde dat hij in zijn achteruitkijkspiegel een crash zag die net had plaatsgevonden, zegt de beëdigde verklaring. Hij stopte en stapte uit om te lopen om te kijken naar de slachtoffers van de crash toen hij werd benaderd door Jacobs, zegt de beëdigde verklaring. Hij zei dat Jacobs een pistool op hem richtte en “sleutels” zei. Hij zei dat hij zijn sleutels had ingeleverd en dat de man in zijn Hyundai Santa Fe stapte en wegreed.

Carjacking

Hij reed maar een paar seconden voordat hij uitstapte en wegrende, zegt de beëdigde verklaring. Even later onthulde verzending een andere Hyundai Santa Fe die was gestolen uit het 15000-blok van East Randolph Place. Het slachtoffer vertelde de politie dat de auto onder schot van haar oprit was gehaald.

Terwijl de politie dat incident onderzocht, hoorden ze van een ander incident in blok 5500 van North Jasper Street. De 911-beller meldde dat hij een man zijn garage binnen zag rennen en vervolgens de straat op zag rennen, zegt de beëdigde verklaring.

De man meldde toen dat het leek alsof hij een vrachtwagen stopte, maar die vrachtwagenchauffeur reed weg, de man meeslepend terwijl hij aan het bestuurdersdeurtje hing. Hij zei dat de man uiteindelijk losliet. Een deel van het incident werd vastgelegd op zijn beveiligingscamera’s, zegt de beëdigde verklaring.

De politie sprak later met de chauffeur van de vrachtwagen, die zei dat Jacobs probeerde in zijn vrachtwagen te komen, maar de handgreep van het portier aan de bestuurderszijde is kapot en kan niet van buitenaf worden geopend.

Het slachtoffer meldde dat het raam gedeeltelijk openstond en dat Jacobs probeerde naar binnen te reiken en met zijn arm te kauwen en dat was het moment waarop hij gas gaf en begon weg te rijden, zegt de beëdigde verklaring. Hij zei dat hij Jacobs naar het gebied van North Jasper Street en East Randolph Place sleepte toen hij vrijkwam, volgens de beëdigde verklaring.

Niet lang daarna zei het slachtoffer dat een grote witte vrachtwagen met een metalen dieplader hem ‘agressief’ voorbijsnelde. De F-450-truck werd als gestolen opgegeven uit het 15600-blok van East Randolph Place. Het slachtoffer bij dat incident zei dat Jacobs zijn shirt ophief om een ​​pistool te laten zien en hij verliet zijn vrachtwagen, zegt de beëdigde verklaring.

GERELATEERD: Man verdacht van 8 carjackings waarvan 1 waarbij een man is overleden

Crashes en arrestaties

Jacobs crashte de gestolen F-450 in het gebied van East 56th Avenue en Pena Boulevard en liep ernstige verwondingen op, aldus APD.

Toen een vrouw uit haar Nissan Murano stapte om de slachtoffers te controleren, stapte Jacobs in haar auto en vertrok, zegt de beëdigde verklaring. Jacobs crashte uiteindelijk opnieuw in de buurt van 56th Avenue en E-470, waar hij in hechtenis werd genomen.

Jacobs werd de volgende dag in het ziekenhuis geïnterviewd en toen de rechercheur hem vertelde dat ze een reeks incidenten van de dag ervoor aan het onderzoeken waren, zei Jacobs onmiddellijk dat hij “high was geweest” en “van ons wegrende” en van “hen, ‘ zegt de beëdigde verklaring. Hij zei dat hij zich niet veel herinnerde, behalve dat hij volgens het document was ‘gevlucht’. Hij verklaarde toen dat hij “niet naar de gevangenis kon” omdat hij vier kinderen heeft en nog één op komst, volgens het document.

Toen de rechercheur hem vertelde dat hij in hechtenis zat op verdenking van moord met voorbedachten rade, vroeg hij of hij iemand had vermoord, volgens de beëdigde verklaring, omdat hij ‘zich de dag ervoor helemaal niet meer kon herinneren’.

Jacobs verklaarde toen dat hij “de familie zou vertellen dat het hem speet”.

Zijn criminele geschiedenis gaat terug tot 2007 voor een reeks misdaden, waaronder huisvredebreuk, voertuigdiefstal, drugs en diefstal.

VOORGESTELDE VIDEO’S: Onderzoeken van 9Wants to Know

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Related posts

अस्पताल में प्रसव में भारी उछाल, सी-सेक डिलीवरी भी बढ़ी | भारत समाचार

admin

ट्रू कलर्स स्विच रिलीज़ की तारीख का खुलासा

admin

पारस ने शहनाज गिल को किया प्रपोज! बोले की सिद्धार्थ के साथ तुम्हे देखता हूँ तो जलता हूँ

admin

Leave a Comment